Aquasmile Quooker

Uw Quooker 40% goedkoper bij aanschaf van een APIC ontharder inclusief plaatsing

Aquasmile  staat garant voor een feilloze plaatsingen van uw waterontharder en Quooker kraan

De Aquasmile vakman zal een aantal stappen doorlopen om jouw kokendwaterkraan netjes en snel te installeren.

Ten eerste zal hij samen met jou de juiste positie voor de kraan bepalen. Sommige kokendwaterkranen moeten naast jouw huidige mengkraan geïnstalleerd worden. Aan welke kant van de mengkraan je het wil hebben, is natuurlijk aan jou. Een kokendwaterkraan die de mengkraan vervangt zal in de meeste gevallen op de plaats van de huidige kraan komen te zitten.

Als jullie samen de plaats bepaald hebben, zal de monteur een uitsparing in het aanrechtblad maken, om de kraan naadloos aan te laten sluiten op het blad. Vervolgens zal hij het waterreservoir en de afvoer van de Quooker in het keukenkastje installeren. Het keukenkastje zal hiervoor misschien moeten worden aangepast.

Ook zal hij de Quooker aansluiten op de waterleiding. Soms komt het voor dat hij hier een extra aansluitpunt voor moet aanleggen. 

Quooker : De kraan die alles kan

Naast koud, warm en 100°C kokend water geeft de Quooker-kraan nu ook gekoeld en bruisend water. Daarmee zet je zó een pot thee of een kan limonade op tafel. En ook koken en afwassen wordt een eitje. 

Bespaar energie en water

Wil je weten hoeveel water en energie je met een Quooker kunt besparen, en wat dit betekent voor jouw portemonnee? Doe dan de bespaarcheck. Binnen een minuut zie je wat jouw huishouden verbruikt en met een Quooker kan uitsparen.

nl_BENL

POUR CONTINUER EN FRANçAIS

OM VERDER TE GAAN IN HET NEDERLANDS